werken bij It Toanhûs

Per september 2023 diverse vacatures bij It Toanhûs

It Toanhûs is op zoek naar docenten voor verschillende kunstdisciplines. Kom werken bij één van de avontuurlijkste centra voor de kunsten, met aandacht en ruimte voor talentontwikkeling. Je wordt onderdeel van een team van gedreven kunstvakspecialisten. We verwelkomen vernieuwende lesmethoden en programma’s die aansluiten bij de behoeften en interesses van onze leerlingen. Doe met ons mee en geef De Fryske Marren meer kleur.

We hebben de volgende vacatures:

Kijk voor meer informatie op de specifieke vacature

Stichting It Toanhûs is actief als Centrum voor de Kunsten in de gemeente De Fryske Marren. Ons aanbod omvat muziek, beeldende kunst, dans en drama, met binnenschoolse cultuureducatie, workshops, lessen en leertrajecten in de vrije tijd. Verspreid over de vestigingen in Joure, Lemmer, Balk en Sint Nicolaasga bereiken we een breed publiek dat via onze routes kennismaakt met kunst en cultuur en de kans krijgt om individuele talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarnaast biedt It Toanhûs een veilige omgeving waarin creativiteit samen met anderen tot bloei kan komen, en creëren we volop gelegenheid tot ontmoeting en samenspel.

Heb je interesse? Stuur dan vóór 10 juli je cv en motivatie naar info@toanhus.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 17 juli. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met jterpstra@toanhus.nl.