vacature Medewerker Communicatie & Marketing

Ben jij een woordkunstenaar in hart en ziel? Zie jij schrijven als een vorm van kunst en heb je een passie voor alles wat met kunst en cultuur te maken heeft? Dan is deze vacature bij CVK It Toanhûs perfect voor jou!

Gemiddeld 12 uur per week

CVK It Toanhûs is een bruisende organisatie die zich inzet voor kunst en cultuur in de gemeente De Fryske Marren. Wij geloven dat kunst de kracht heeft om mensen te inspireren, te verbinden en te laten groeien. Als Medewerker Communicatie & Marketing speel je een essentiële rol in het uitdragen van deze visie naar een breed publiek. Sluit je aan bij ons team en breng met jouw communicatieve vaardigheden onze boodschap naar buiten. Als communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het schrijven en redigeren van teksten, het creëren van content, het beheren van sociale media en het onderhouden van contacten met pers en stakeholders. Help ons om de passie voor kunst en cultuur te verspreiden en samen met ons een positieve impact te hebben!

Stichting It Toanhûs is actief als Centrum voor de Kunsten in de gemeente De Fryske Marren. Ons aanbod omvat muziek, beeldende kunst, dans en drama, met binnenschoolse cultuureducatie en workshops, lessen en leertrajecten in de vrije tijd. Verspreid over de vestigingen in Joure, Lemmer, Balk en St. Nicolaasga bereiken we een breed publiek dat via onze routes kennismaakt met kunst en cultuur en de kans krijgt om individuele talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarnaast biedt It Toanhûs een veilige omgeving waarin creativiteit samen met anderen tot bloei kan komen, en creëren we volop gelegenheid tot ontmoeting en samenspel.

Wat ga je als Medewerker Communicatie & Marketing doen?

 • Schrijven en uitvoeren van communicatie- en marketingplannen
 • Schrijven van artikelen en persberichten
 • Schrijven van content voor de website en sociale media
 • Redigeren van inhoudelijke teksten van medewerkers en directie
 • Begeleiden van foto-, film- en vormgevingsopdrachten

Functie-eisen:

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ervaring heeft als tekstschrijver. Je hebt kennis op het gebied van communicatie, marketing, sociale media, communicatieplannen en persberichten. Daarnaast heb je ervaring met projectmatig werken. Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste en kennis van de Friese taal is een pré. Je moet in staat zijn om onder tijdsdruk te werken en snel te kunnen schakelen tussen verschillende projecten. Een rijbewijs is een pré, omdat je soms moet reizen binnen de gemeente De Fryske Marren.

Wat bieden wij?

 • Een werkplek met mensen die een passie hebben voor kunst en cultuur.
 • Een dynamische organisatie die voortdurend in beweging is.
 • Veel afwisselende werkzaamheden binnen diverse projecten.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie tot verlenging.
 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de cao kunsteducatie. Deze functie valt in schaal 7 van de cao, wat betekent een salaris tussen € 2.493,- en € 3.571,- bij een fulltime aanstelling. Deze functie is ook beschikbaar voor zzp’ers.
 • Tijdens schoolvakanties ben je over het algemeen vrij.

Heb je interesse? Stuur dan vóór 10 juli je cv en motivatie naar info@toanhus.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 17 juli. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met jterpstra@toanhus.nl.