vacature Docent Slagwerk en Drums

Per september zijn wij op zoek naar een Docent Slagwerk en Drums bij It Toanhûs, locatie Joure

4-5 uur uitbreiding mogelijk

Ben jij een ervaren docent slagwerk en drums? Bij It Toanhûs, het centrum voor de kunsten in DFM, hebben we een boeiende vacature voor een docent slagwerk en drums. Sluit je aan bij ons team van gepassioneerde docenten en deel je expertise in slagwerkinstrumenten met leerlingen van verschillende leeftijden en niveaus. Als docent slagwerk en drums krijg je de kans om hun technische vaardigheden te ontwikkelen, muzikale expressie te bevorderen en een passie voor muziek te inspireren. We verwelkomen creatieve lesbenaderingen en programma’s die aansluiten bij de individuele behoeften van onze leerlingen. Doe met ons mee en help onze leerlingen hun muzikale horizon te verbreden!

Stichting It Toanhûs is actief als Centrum voor de Kunsten in de gemeente De Fryske Marren. Ons aanbod omvat muziek, beeldende kunst, dans en drama, met binnenschoolse cultuureducatie, workshops, lessen en leertrajecten in de vrije tijd. Verspreid over de vestigingen in Joure, Lemmer, Balk en Sint Nicolaasga bereiken we een breed publiek dat via onze routes kennismaakt met kunst en cultuur en de kans krijgt om individuele talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarnaast biedt It Toanhûs een veilige omgeving waarin creativiteit samen met anderen tot bloei kan komen, en creëren we volop gelegenheid tot ontmoeting en samenspel.

Functie-eisen:

  • In het bezit van een relevante HBO-opleiding.
  • Je hebt de beschikking over een auto en rijbewijs.
  • Flexibel, je vindt het niet erg om op verschillende plekken te werken.

Wat bieden wij?

  • Een werkplek met mensen die een passie hebben voor kunst en cultuur.
  • Een instituut met collega’s waarmee je kunt overleggen, nieuwe inspiratie kunt opdoen en zo nodig advies kunt vragen.
  • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie tot verlenging.
  • Een werkplek als ZZP’er (dienstverband in overleg ook mogelijk). Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de cao kunsteducatie. Deze functie valt in schaal 8 van de cao, wat betekent een salaris tussen € 2.806,- en € 4.300,- bij een fulltime aanstelling.
  • Tijdens schoolvakanties ben je over het algemeen vrij.

Heb je interesse? Stuur dan vóór 10 juli je cv en motivatie naar info@toanhus.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 17 juli. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met jterpstra@toanhus.nl.