Over ons

Over It Toanhûs

It Toanhûs is hét Centrum Voor de Kunsten van gemeente De Fryske Marren. Je kunt bij ons terecht voor lessen en cursussen op het gebied van Dans, Muziek, Theater, Kunst & Design.

IT TOANHÛS, WAAR TALENT OPBLOEIT!

Als je leergierig bent en op zoek naar ontwikkeling en ontspanning, dan ben je bij ons aan het goede adres. We bieden je een inspirerende plek waar je je thuis zult voelen en met plezier kunt leren. Onder begeleiding van kundige docenten kan je je creatieve talenten verder ontwikkelen. We zijn betrokken bij je en leren je graag beter kennen, want persoonlijke aandacht staat voor ons centraal.

It Toanhûs heeft op 20 november 2020 een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet de organisatie aan belangrijke kwaliteitsnormen die gelden voor cultuur- en bibliotheekorganisaties.

We zijn er voor jong en oud. Kinderen die in de gemeente De Fryske Marren wonen, kunnen bij ons gesubsidieerd lessen volgen tot de leeftijd van 18 jaar. Volwassen leerlingen kunnen natuurlijk ook bij ons terecht, voor dezelfde lessen tegen een niet-gesubsidieerd tarief.

Hier is ons jaarverslag 2020 terug te lezen.

Bekijk ons team van docenten en meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons aanbod en leuke nieuwtjes!

 

Praktische informatie

Aanmelden

Selecteer via deze website de cursus of les waarvoor je jezelf of je zoon of dochter wilt aanmelden. Telefonische ondersteuning is natuurlijk mogelijk. Bel: 0513-417555. Na aanmelding via onze website nemen wij contact met je op over de mogelijkheden.

Plaatsing

Bij plaatsing neemt de desbetreffende docent contact op met de leerling of de ouders/verzorgers van de leerling. Leerlingen die niet geplaatst kunnen worden krijgen hiervan bericht.

Tarieven

Open hier een overzicht van onze actuele Lesgeldtarieven 2023-2024 en 2024-2025

Inschrijven en beëindigen

Inschrijving en beëindiging kan uitsluitend via de administratie. Voor leerlingen in het gesubsidieerde traject geldt dat de mutatiedata waarop kan worden gestopt met lessen zijn vastgesteld op 1 augustus (doorgeven voor 1 juli) en 1 februari (doorgeven voor 1 januari). Hiervoor stuur je een e-mail naar de administratie. Indien een leerling in de loop van het cursusjaar de lessen beëindigt, is lesgeld verschuldigd over het lopende halfjaar waarin dit plaatsvindt.

Leerlingen die lessen volgen in het Niet- gesubsidieerde traject schrijven zich in voor een heel schooljaar. Tussentijds beëindigen van deze lessen is niet mogelijk.

Zie ook onze Algemene voorwaarden

Lees hier onze privacyverklaring