It Toanhus Joure

Over ons

Bij It Toanhûs krijg je alle ruimte om je talenten te ontdekken. Je kunt bij ons terecht voor lessen en cursussen op het gebied van Dans, Muziek, Theater, Kunst & Design.

It Toanhûs is het Centrum voor de Kunsten in De Fryske Marren. Wij bieden muzieklessen, danslessen en cursussen theater en kunst & design. Kinderen die wonen in de gemeente De Fryske Marren kunnen bij ons gesubsidieerd lessen volgen tot de leeftijd van 18 jaar. Volwassen leerlingen kunnen natuurlijk ook bij ons terecht voor dezelfde lessen tegen een niet-gesubsidieerd tarief.

Aanmelden en plaatsing

Selecteer via deze website de cursus of les waarvoor u zich voor wilt aanmelden. Telefonische ondersteuning is natuurlijk mogelijk. Bel: 0513-417555.

Na aanmelding via onze website nemen wij contact op met u over de mogelijkheden.

Bij plaatsing neemt de desbetreffende docent contact op met de leerling of de ouders/verzorgers van de leerling. Leerlingen die niet geplaatst kunnen worden krijgen hiervan bericht.

Open hier een overzicht van onze actuele LESGELDTARIEVEN 2019-2020.

Inschrijven en beëindigen

Inschrijving en beëindiging kan uitsluitend via de administratie. Voor leerlingen in het gesubsidieerde traject geldt dat de mutatiedata waarop kan worden gestopt met lessen zijn vastgesteld op 1 augustus (doorgeven voor 1 juli) en 1 februari (doorgeven voor 1 januari). U kunt hiertoe een e-mail sturen aan de administratie. Indien een leerling in de loop van het cursusjaar de lessen beëindigt, is lesgeld verschuldigd over het lopende halfjaar waarin dit plaatsvindt.

Leerlingen welke lessen volgen in het Niet- gesubsidieerde traject schrijven zich in voor een heel schooljaar. Tussentijds beëindigen van deze lessen is niet mogelijk.

Zie ook onze Algemene voorwaarden

Lees hier onze privacyverklaring