Vacature Docent piano & keyboard

Voor onze vestiging in Balk zijn wij per september op zoek naar een docent piano en keyboard

4-5 uur uitbreiding mogelijk

Ben jij een  docent piano en keyboard? Bij It Toanhûs, het centrum voor de kunsten in De Fryske Marren, hebben we een uitdagende vacature voor een docent piano en keyboard. Sluit je aan bij ons team van bevlogen docenten en deel je passie voor deze instrumenten met leerlingen van diverse leeftijden en niveaus. Als docent piano en keyboard krijg je de kans om hun muzikale talenten te ontwikkelen, technieken aan te leren en een liefde voor muziek over te brengen. We verwelkomen vernieuwende lesmethoden en programma’s die aansluiten bij de behoeften en interesses van onze leerlingen. Doe met ons mee en maak samen met ons muziek!

Stichting It Toanhûs is actief als Centrum voor de Kunsten in de gemeente De Fryske Marren. Ons aanbod omvat muziek, beeldende kunst, dans en drama, met binnenschoolse cultuureducatie, workshops, lessen en leertrajecten in de vrije tijd. Verspreid over de vestigingen in Joure, Lemmer, Balk en Sint Nicolaasga bereiken we een breed publiek dat via onze routes kennismaakt met kunst en cultuur en de kans krijgt om individuele talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarnaast biedt It Toanhûs een veilige omgeving waarin creativiteit samen met anderen tot bloei kan komen, en creëren we volop gelegenheid tot ontmoeting en samenspel.

Functie-eisen:

  • In het bezit van een relevante HBO-opleiding.
  • Je hebt de beschikking over een auto en rijbewijs.
  • Flexibel, je vindt het niet erg om op verschillende plekken te werken.

Wat bieden wij?

  • Een werkplek met mensen die een passie hebben voor kunst en cultuur.
  • Een instituut met collega’s waarmee je kunt overleggen, nieuwe inspiratie kunt opdoen en zo nodig advies kunt vragen.
  • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie tot verlenging.
  • Een werkplek als ZZP’er (dienstverband in overleg ook mogelijk). Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de cao kunsteducatie. Deze functie valt in schaal 8 van de cao, wat betekent een salaris tussen € 2.806,- en € 4.300,- bij een fulltime aanstelling.
  • Tijdens schoolvakanties ben je over het algemeen vrij.

Heb je interesse? Stuur dan vóór 10 juli je cv en motivatie naar info@toanhus.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 17 juli. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met jterpstra@toanhus.nl.