Lemmer, Joure, Balk, St. Nicolaasga
Daan Slagter, Wieger Dijkstra, Joeke Hoekstra, Roel Jan Jongsma, Johannes Terpstra

Prijs berekenen

Bereken de prijs voor deze cursus

Drums / Slagwerk

Wat zijn drums & slagwerk

Heb je wel eens aan band zien optreden in het echt of op tv dan heb je wel een idee van hoe een drumstel eruit ziet. Drums bepalen de maat van de muziek. Het is het ideale instrument om lekker je energie op los te laten. Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende slagwerkinstrumenten, zoals pauken, xylofoon en effect-instrumenten. Er is dus een hoop te ontdekken!

Slagwerk als instrument

Slagwerk vind je terug bij muziekkorpsen, drumbands, popgroepen, maar ook bij een gospelkoor. Als je iemand bent die altijd overal op zit te trommelen dan moet je slagwerk eens proberen.

Hoe klinkt een drumstel

Handig om te weten

De lessen zijn voor alle leeftijden, jong en oud, en je kunt gedurende het hele jaar starten. Je kunt kiezen voor individuele lessen, maar ook voor mixed music of een groepsles. Voor de groepsles is het wel belangrijk dat alle deelnemers op hetzelfde niveau zitten (dit mag ook beginnend zijn). Je kunt dus ook gezellig met een vriend of vriendin starten! Meld je aan via de website of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Drums / Slagwerk

Je kunt hier je voorkeuren aangeven voor de lessen die je wilt volgen. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.

  • Geef je voorkeuren aan (optioneel)
€ 0,00