Muziek op schoot

Muziek maken met je dreumes!

MUZIEK OP SCHOOT & MUZIKALE PEUTERPRET

Heb jij een dreumes thuis die helemaal opleeft bij muziek? Start dan deze herfst met een cursus muziek en plezier maken met je kleintje (0 tot 4 jaar) bij It Toanhûs!

 

Wat is het

Muziek op schoot is voor kinderen van 0-2 jaar. Muzikale peuterpret voor kinderen van 2-4 jaar. Tijdens deze lessen staat plezier maken voorop. Ieder kind wordt begeleid door een (groot)ouder/verzorger. Hiervoor heb je geen muzikale achtergrond nodig, je gaat samen spelen met je kind met behulp van muziek en liedjes. De liedjes krijg je mee naar huis, zodat jullie thuis ook kunnen spelen.

 

Goed voor de ontwikkeling

Naast dat het heel leuk is, is muziek en in het bijzonder zingen heel goed voor de ontwikkeling van je kleintje. Spelenderwijs ontwikkelt hij of zij de motoriek, het gevoel voor taal, de creativiteit en het zelfvertrouwen. De praktijk leert ons dat dagelijkse handelingen veel makkelijker gaan als daarbij gezongen wordt (denk aan een opruim-liedje).

 

Docent

De lessen zijn onder leiding van Corien Postma. Zij heeft al 25 jaar ervaring in het werken met kinderen.

 

Wanneer

De cursus bestaat uit 10 lessen op woensdagochtend, van 18 september t/m 27 november 2019. Lessen staan gepland tussen 9:00 en 11:30 uur.

 

Waar

It Toanhûs, de Brede School Joure.

Koningin Julianalaan 3 Joure.

 

Kosten

De totaalprijs bedraagt 79,50 euro.

 

Aanmelden voor de herfstcursus (start september 2019)

Ben je enthousiast? Super! Aanmelden kan via onderstaande links:

Kinderen 6-12 maanden

Kinderen 1-2 jaar

Kinderen 2-4 jaar