Muzikale peuterpret
Joure
Corien Postma
5 - 10 lessen
45 minuten
1x per week
woensdag
Zie lestijden en inschrijven
Prijs per les  € 15,90   |   Totaal  € 79,50

Muzikale peuterpret 2 – 4 jaar

Peuters vinden het heerlijk als er met hen muziek gemaakt, gezongen en gespeeld wordt. Muzikale peuterpret is contact maken, ontdekken en beleven.

Inmiddels is gebleken dat muziek maken de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Actief met muziek bezig zijn is gezond. Ook voor ouders en grootouders, want Muzikale peuterpret ontspant, zorgt voor een sterkere band en.. het geeft plezier!

Met ingang van februari 2018 wordt de cursus gegeven door Corien Postma. Corien is al 25 jaar actief in de kinderopvang en is afgestudeerd als docent Muziek op schoot en Muzikale peuterpret.

In deze cursus Muzikale peuterpret gaan kinderen sámen met ouder of verzorger het plezier van muziek maken ontdekken. De liedjes, klank- en bewegingsspelletjes sluiten aan bij de belevingswereld van het kind. De liedjes die gezongen worden in de cursus krijg je natuurlijk mee naar huis zodat je ook thuis verder kunt gaan met samen zingen. Spelenderwijs is een kind dan bezig met motoriek, spraak- & taalontwikkeling, creativiteit en zelfvertrouwen. Door te spelen en te bewegen bij de liedjes leert een kind zichzelf en de wereld om zich heen kennen. De muziek en liedjes sluiten per cursus vanzelfsprekend aan bij de ontwikkelingsfase en belevingswereld van het kind.

De cursus Muziek op schoot is voor kinderen vanaf 6 maanden tot 2 jaar.
De cursus Muzikale peuterpret is voor peuters vanaf 2 jaar.

 

 

 

Muzikale peuterpret 2 – 4 jaar

Je kunt hier je voorkeuren aangeven voor de lessen die je wilt volgen. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.

Selecteer je locatie/rooster

€ 79,00