Aanmelden voor UITfestival DFM.

Culturele organisaties of cultuurmakers gezocht voor UITfestival DFM.

Meld je direct online aan!  

Op zaterdag 10 september tussen 13.00 en 17.00 uur staan de dorpen Joure, Balk en Lemmer in het teken van cultuur tijdens de 1e editie van het UITfestival van de Fryske Marren. Het is de aftrap van het culturele seizoen 2022/2023. Een veelzijdig festival door het centrum van de drie dorpen, met optredens, exposities, marktkramen en workshops. Met dit festival kunnen alle culturele verenigingen en cultuurmakers binnen de gemeente De Fryske Marren laten zien wat ze in huis hebben. Te denken valt aan koren, muziekkorpsen, kunstenaars, bands, comedians, straattheater, toneelverenigingen, podia, historische verenigingen etc. Er zijn al diverse aanmeldingen binnen gekomen vanuit organisaties en verenigingen. 

Tijdens deze dag kan het publiek gratis ervaren wat er op het gebied van kunst en cultuur in de Fryske Marren te beleven is. Het is de perfecte plek voor het publiek om informatie te krijgen over het aanbod binnen de kunst- en culturele sector. Naast gevestigde culturele instellingen is er ook plek voor kleinere initiatieven en amateurverenigingen om zich te presenteren. Wie interesses heeft om mee te doen aan het UITfestival DFM kan zich nu aanmelden. 

Het UITfestival DFM is een samenwerking van; Bibliotheken Mar en Fean, CVK It Toanhûs, Mar en Klif, Stichting Oud Lemmer en Museum Joure.

Lukt het online aanmelden niet, download dan het aanmeldformulier hieronder en mail deze naar uitfestivaldfm@toanhus.nl

Kijk voor meer informatie op www.uitfestivaldfm.nl 

Aanmeldformulier UITfestival DFM 2022 in word