UITfestival DFM – Doe mee en laat je zien!

14 september 2024: Balk, Joure & Lemmer ✨

Met groot enthousiasme kondigen wij de derde editie van het UITfestival De Fryske Marren aan, die plaatsvindt op 14 september 2024 in Balk, Joure en Lemmer. Ook dit jaar richten wij ons speciaal tot alle cultuuraanbieders in de gemeente. Waaronder bijvoorbeeld verenigingen, lokale winkeliers en horeca, (straat-)artiesten, muziekverenigingen, kunstenaars, vrijwilligers, dansers, zangers en koren om deel te nemen aan dit evenement dat de aftrap is van het nieuwe culturele seizoen!

WAAROM DEELNEMEN AAN UITFESTIVAL DFM 2024?

 1. Laat zien wat je komend seizoen te bieden hebt
  Dit is de perfecte gelegenheid om jouw culturele activiteiten, optredens, kunstwerken of diensten te presenteren aan een breed publiek. Laat zien wat jouw vereniging of bedrijf uniek maakt en trek nieuwe geïnteresseerden aan.
 2. Gratis deelname en promotie
  Deelname aan het UITfestival is volledig gratis. Dit betekent dat je zonder kosten jouw vereniging, aanbod of kunstvorm kunt promoten. Een geweldige kans om jouw zichtbaarheid te vergroten!
 3. Start met werven voor jouw evenementen
  Gebruik het festival als platform om alvast promotie te maken voor jouw evenementen in het seizoen 2024/2025. Bereik een groot publiek en vergroot je aanhang.
 4. Groot platform met brede bereikbaarheid
  Het UITfestival trekt jaarlijks een divers en groot aantal bezoekers en kent zichtbaarheid via diverse communicatiekanalen. Door deel te nemen, maak je gebruik van een platform met een brede bereikbaarheid, wat jouw zichtbaarheid en netwerk aanzienlijk kan vergroten.
 5. Gemoedelijk en feestelijk moment
  Het festival biedt een gemoedelijke en feestelijke sfeer waarin je in contact kunt komen met je doelgroep. Het is een ideale gelegenheid om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en waardevolle contacten te leggen.

OPTIES VOOR DEELNAME

Er zijn diverse mogelijkheden om deel te nemen aan het festival, waaronder optredens, exposities, marktkramen, presentaties, voordrachten, acts of als vrijwilliger. Of je nu een muzikant, kunstenaar, winkelier of vrijwilliger bent, er is altijd een manier om jouw bijdrage te leveren aan dit culturele feest.

AANMELDEN
Wil jij deel uitmaken van het UITfestival De Fryske Marren 2024? Meld je dan nu aan als deelnemer of vrijwilliger via dit formulier of kijk op de  UITfestival website.

MEER INFO

Voor meer informatie over het festival en de mogelijkheden voor deelname, bezoek de website, neem contact op met de locatie coördinatoren (gegevens op de website) of mail naar uitfestivaldfm@toanhus.nl

Wij kijken ernaar uit om op 14 september samen met jou een onvergetelijke editie van het UITfestival in De Fryske Marren te creëren. Doe mee en laat je zien!

FACTS

🗓️ Zaterdag 14 september 2024
🎟️ GRATIS
📍Centrum Balk, Joure, Lemmer
⏰ Joure: 12:30. 18:00 uur, Balk/Lemmer: 13:00 – 17:00 uur

✨ Tot zaterdag 14 september!

De organisatie van het UITfestival Waterland van Friesland is een samenwerking tussen Museum Joure, Mar & Klif, Stichting Oud Lemmer, It Toanhûs en Cultuur Kwartier Sneek. In de periode van 13 t/m 21 september worden er diverse UITfestivals en evenementen in beide gemeenten. Voor De Fryske Marren is dit op 14 september, neem voor het programma van de kernen in Súdwest-Fryslân een kijkje op de website van het UITfestival.