Nieuw! Overdagkoor zoekt zangers (m/v)

It Toanhûs wil starten met een overdagkoor in Joure en Lemmer. Deze koren zijn speciaal voor zangliefhebbers die overdag een ontspannende activiteit zoeken. Ervaring is hierbij niet vereist. In Nederland neemt het aantal overdagkoren de laatste jaren flink toe, mede door het tijdstip. Veel koren repeteren in de avond. Echter wil niet iedereen ’s avonds nog de deur uit. Met een overdagkoor kunnen zangliefhebbers nu overdag repeteren en hebben zij ’s avonds de handen vrij. Onder leiding van Jannie Brandsma repeteren de koren om de week in Joure en elke week in Lemmer.  In Lemmer start het koor op maandagmiddag 24 oktober van 14.00-15.00 uur. In Joure start het koor op vrijdag 28 oktober om 14.00-15.00 uur.

Het koor zingt een breed repertoire. Van popmuziek tot licht klassiek en van musicals tot rock. De koorleden kunnen ook zelf suggesties inbrengen.

Samen zingen is gezond, het ontspant en maakt je hoofd leeg. Samen harmonieën maken is ook goed voor de hersenen is wetenschappelijk bewezen. Bovendien is het gezellig om onderdeel te zijn van een koor. Na afloop wordt er met elkaar koffie en thee gedronken.

Ik wil mij aanmelden voor het Overdagkoor in Joure

Ik wil mij aanmelden voor het Overdagkoor in Lemmer