Interview met dansdocent Zeb Hengefeld in Groot de Fryske Marren

Mega trots op Zeb!

Vandaag verscheen een interview met onze dansdocent Zeb Hengefeld in Groot de Fryske Marren. Hij vertelt o.a. over hoe hij gestart is met dansen, de fantastische show’s waarin hij gedanst heeft (en we kunnen alvast verklappen… dat zijn niet de minste of geringste!!) en hij deelt hoe hij de combinatie ervaart tussen zelf in shows dansen en het lesgeven bij ons en de jeugddansopleiding Fryslân.

We zijn mega trots dat Zeb twee keer in de week bij ons de danslessen verzorgt en de kids genieten elke les weer van zijn creativiteit, passie en enthousiasme!

 

Het hele interview met Zeb lees je hieronder op pagina 6, 7 & 9.

 

Dansles van Zeb!

Op maandag en vrijdag verzorgt hij een aantal danslessen bij It Toanhûs. Op maandag geeft hij in Joure; Klassiek ballet, Streetdance, 2 x Jazz en sluit hij zijn dansavond af met de Selectiegroep. Op vrijdag staat zijn 4 lessen volledig in het teken van Streetdance. Deze lessen geeft hij op onze locatie in Lemmer.

Sommige lessen bij Zeb zijn voor dit dansseizoen vol, maar er zijn ook lessen waar nog wel plek is. Wil je dansles krijgen van deze topper? Meld je dan aan voor een proefles via deze link. 

Naast Zeb zijn er nog 3 andere fantastische dansdocenten die bij ons les geven. Ze geven ook les in diverse dansstijlen en aan groepen van verschillende leeftijden.

Ben je geïnteresseerd in dansen bij It Toanhûs? Kijk dan snel op deze pagina voor het complete dansaanbod en meer info of neem contact met ons op als je vragen hebt.