Grote Voorstelling Toanhûs Simmerdream druk bezocht!

Een volle zaal en vrolijke gezichten, tijdens de Grote Uitvoering ‘Toanhûs Simmerdream’ afgelopen zaterdag 2 juli in de Hege Fonnen in Lemmer.

Ben je benieuwd naar de foto’s? Check ze hier!

Persbericht uit de Groot de Fryske Marren

LEMMER – Afgelopen zaterdag gaf Centrum voor de Kunsten It Toanhûs een grote voorstelling in sporthal de Hege Fonnen in Lemmer. De uitvoering werd gebracht door de leerlingen, die een wervelde show gaven. Jonge en oude strijkers, blazers, dansers en rockband’s gaven acte de presence.
Het verhaal werd verteld door een fee en ging over het grote Elfenbos waar de elfen veel plezier hadden en muziek maakten. Echter er waren ook trollen, ergens in een andere hoek van het bos waar weinig licht kwam. Zij waren daarom ook wat sikkeneuriger. Maar de trollen konden rocken.
De combinatie leverde een mooi verhaal en een mooie voorstelling op, die geen moment verveelde. Iedereen kwam op zijn best voor de dag. Jong en oud, en hoog en lager niveau kwamen bij elkaar in deze seizoensafsluiting van It Toanhûs. Het in grote getale toegestroomde publiek kon het erg waarderen.