Verlenging tijdelijke sluiting Toanhûs

19 januari zou de lockdown weer ten einde zijn, maar u heeft ongetwijfeld meegekregen dat alle maatregelen verlengd zijn. Wij zullen dus weer een aantal weken geduld moeten hebben voordat wij u/jou weer in It Toanhûs kunnen ontmoeten. Zoals het nu lijkt blijven wij tot en met 9 februari gesloten voor alle activiteiten. Uiteraard kunt u de instrumentale- en zanglessen en danslessen online blijven volgen. Deze week proberen wij ook de lessen voor de junioracademie, Mixed Music groepslessen en het kinderkoor online in te richten. Leerlingen die hieraan deelnemen krijgen hierover deze week bericht. Wij hopen dat de verlenging van de maatregelen de nodige effecten zullen hebben. Onze docenten kijken er namelijk naar uit om u weer fysiek te ontmoeten.

Wij wachten het nog even af en u krijgt voor 9 februari een nieuwe update! Laten wij er vanuit gaan met positief nieuws! Tot dit tijd, houd moed en blijf vooral gezond!

In onderstaand overzicht kunt u/ jij vinden wat dit voor uw/jouw les of cursus inhoudt.

 1. Instrumentale- en zanglessen
  Deze worden tot en met 19 januari online gegeven (m.u.v. de kerstvakantie). Onze docenten zetten zich voor meer dan 100% in om de lessen, gezien de gegeven omstandigheden, zo goed mogelijk te geven. Wij zijn ontzettend blij dat we op deze manier de lessen kunnen geven.
 2. Groepslessen
  Alle groepslessen (theaterlessen, bandlessen, strijkersklas, kinderkoor, ensembles, mixed music, percussie FM, begeleiden op gitaar) vervallen en worden na de lockdown ingehaald.
 3. Beeldende cursussen
  Deze lessen (junioracademie, keramiek, tekenen/schilderen) vervallen en worden na de lockdown ingehaald.
 4. Danslessen
  De danslessen van deze week vervallen en worden na de lockdown ingehaald. In januari worden de lessen online gegeven. Hier krijgt u nog bericht over.
 5. Lezingen klassieke muziek
  De laatste les van komende vrijdag wordt in januari, na de lockdown, ingehaald. In de tweede week van januari krijgt u hier bericht over.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande, stel uw vraag dan bij voorkeur per e-mail (info@toanhus.nl). Dit in verband met sluiting van de administratie. Vanaf volgende week hebben wij twee weken kerstvakantie. In de kerstvakantie zijn we gesloten. Wij zijn vanaf 5 januari weer bereikbaar.

Het is een bijzondere tijd voor eenieder van ons en het vergt van ons allemaal heel veel. Iedereen heeft met dit virus te maken en kan er niet omheen. Wij wensen u heel veel sterkte met alles en hopen dat de feestdagen die in het verschiet liggen, ondanks alle beperkingen, goede dagen zullen worden.

Wij hopen u in 2021 weer te ontmoeten in It Toanhûs. Blijf gezond!