Nieuwe coronamaatregelen, wat betekent dit voor mijn les(sen)?

Wij hadden gehoopt dat wij in het nieuwe jaar 2022 de lessen weer fysiek van start konden laten gaan. Helaas hebben wij nog geen signalen ontvangen dat wij na 14 januari de deuren weer kunnen openen. Daarom starten wij komende maandag 10 januari weer met ons aangepaste “lockdown” programma. Mocht er toch opnieuw een aanpassing komen vanuit de regering, dan gaan wij opnieuw kijken wat dit voor It Toanhûs en u/jou betekend.

In onderstaand overzicht kunt u/jij vinden wat dit voor uw/jouw les of cursus inhoudt.

 1. Instrumentale- en zanglessen
  Deze lessen worden vanaf komende maandag online gegeven. Onze docenten zetten zich voor meer dan 100% in om de lessen, gezien de gegeven omstandigheden, zo goed mogelijk te geven. Wij zijn ontzettend blij dat we op deze manier de lessen kunnen geven.
 2. Groepslessen
  Deze lessen ((pop)bandlessen, strijkersklas, ensembles, begeleiden op gitaar) vervallen en worden na de lockdown ingehaald.
 3. Korte cursussen
  Deze lessen (junioracademie, keramiek, tekenen/schilderen, fotografie, muzikale peuterpret) vervallen en worden na de lockdown ingehaald.
 4. Danslessen
  Deze lessen worden online en/of buiten gegeven. U ontvangt hier nog nader bericht over.
 5. Theaterlessen
  Deze lessen worden online en/of buiten gegeven. U ontvangt hier nog nader bericht over.
 6. Kinderkoor en Mixed music lessen  U ontvangt hier komende week nog nader bericht over.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande, stel uw vraag dan bij voorkeur per e-mail. Vanaf maandag 10 januari zijn wij ook weer telefonisch bereikbaar.