Toanhûs presenteert: Musical ‘Alice’

Ga jij ook mee naar Wonderland?!

Zaterdag 6 juli is het Toanhûs Zomer Festival waar onze leerlingen presenteren wat ze dit culturele seizoen geleerd hebben. En de leerlingen van de musicalgroep/kinderkoor ToanZz hebben zich maanden lang ondergedompeld in de wereld van ‘Alice in Wonderland’.

In De Hege Fonnen spelen ze de voorstelling twee keer voor publiek.

TRY OUT SHOW
⏰ ZAAL OPEN: 15:45 uur
🐰 TRY OUT SHOW: 16:00 – 16:30 uur

VOORSTELLING ‘ALICE’
⏰ ZAAL OPEN: 17:00 uur
🎩 VOORSTELLING: 17:15 – 17:45 uur
✨ 17:45 – Onthulling musicalopleiding en de musical voor ’24/’25

 

CLAIM JE STOELEN

Via dit formulier claim je jouw stoelen voor één of beide voorstellingen. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wanneer een van de opties niet meer in het formulier beschikbaar is, is de zaal voor die voorstelling helaas vol. Dus zorg dat je niet te laat bent! ⏱️

Je ontvangt geen tickets per mail of post. Zodra je het formulier verstuurt, hebben wij je naam en het aantal stoelen geregistreerd en ben je zeker van een plek.

CLAIM JE STOELEN

 

OVER DE SHOW
Als Alice op een bloedhete zomerdag opeens een Wit Konijn langs ziet rennen, is dat het begin van een wonderlijk avontuur. Ze achtervolgt het konijn, valt in een gat in een boomstam en komt terecht in een bijzondere droomwereld, waar niets meer normaal is. Het is een chaotische wereld die ‘vreemder en vreemder’ wordt wanneer Alice tijdens haar dwaze avonturen een aantal onvergetelijke figuren ontmoet. Dit wonderlijke en muzikale verhaal wordt gespeeld, gezongen en gedanst door de leerlingen van de musicalgroep/kinderkoor ToanZz.

 

TOANHÛS ZOMER FESTIVAL
De musical ‘Alice’ is onderdeel van het Toanhûs Zomer Festival. Op die dag is er van 13:00 uur tot 18:00 uur in De Hege Fonnen van alles te beleven. Zoals optredens van de Popschool bands, de dansschool, muziekleerlingen, Doe Maar Mee Band en verschillende muziekensembles. Ook is er een Kunst & Design expositie. Kom dus voorafgaand of na afloop van de musical langs op het festival!

FACTS

🗓️ Zaterdag 6 juli 2024
🎟️ GRATIS, beperkt aantal stoelen, claim je plekHIER
📍De Hege Fonnen – Betelgeuze 2, 8531 MV Lemmer

TRY OUT SHOW
⏰ ZAAL OPEN: 15:45 uur
🐰 TRY OUT SHOW: 16:00 – 16:30 uur

VOORSTELLING ‘ALICE’
⏰ ZAAL OPEN: 17:00 uur
🎩 AVOND SHOW: 17:15 – 17:45 uur
✨ 17:45 – Onthulling musicalopleiding en de musical voor ’24/’25

Ga mee met Alice! Claim je stoelen HIER

🔎 See you there!

Ook meespelen in een musical? 🎭

Goed nieuws! Vanaf komend seizoen, start de musicalopleiding. De lessen zijn een combinatie van zang, spel en dans en er wordt het hele jaar gewerkt aan een grote musical. Welke titel het komend seizoen gaat worden… dat houden we nog even geheim, maar dat het weer een magisch spektakel gaat zijn, is een feit. Meer informatie over de musicalopleiding vind je hier.
Wil je liever alleen zingen of dansen? Kijk dan op onze aanbodpagina of neem voor vragen contact met ons op.