Cursusmarkt 30 augustus

It Toanhûs organiseert cursusmarkt

 Het centrum voor de kunsten van gemeente De Fryske Marren start in september weer met verschillende cursussen op het gebied van dans, beeldende kunst en muziek. Op vrijdag 30 augustus zijn geïnteresseerden van harte welkom om zich te oriënteren op de cursusmarkt, gehouden in de Brede School aan de Koningin Julianalaan 3 in Joure.

Doe de danstest!

Tussen 18:30 en 21:30 uur kan jong en oud kennismaken met het aanbod. Zo is er de hele avond een workshop ‘Doe de danstest!’, waarbij je kunt ontdekken welke dansstijl het beste bij je past. Daarnaast is er een workshop waarbij je kennismaakt met klei en keramiek, informatie over RGM voor creatievelingen op leeftijd en informatie over de cursus fotografie of tekenen & schilderen.

Zingen en muziek maken

Voor de allerkleinsten (0-4 jaar) zijn er de workshops Muzikale Peuterpret en Muziek op Schoot. Zangtalenten vanaf 6 jaar kunnen hun hart ophalen bij het Kinderkoor en muzikale kids vanaf 7 jaar moeten zeker even een kijkje nemen bij Mixed Music.

Meer informatie

De cursussen worden vanaf september niet alleen op de hoofdlocatie in Joure aangeboden, maar ook op diverse andere leslocaties in de gemeente. Het team informeert je hier graag over op de cursusmarkt. De deuren openen om 18:30 uur en toegang is gratis. Meer informatie over de cursusmarkt en de tijden van de workshops is te vinden via onze website, de social media kanalen en onderstaand programma. Zet jezelf op aanwezig op het Facebook-evenement, dan mis geen enkele update.

Programma Cursusmarkt