Battle of the Bands 2018

21 april 19.30 uur.
Zalencentrum St. Nyk 

The battle of the bands 2018

 

The Battle

10 bands! waaronder 4 uit Joure, 1 uit Lemmer, 2 uit St. Nicolaasga en 3 uit Sneek zullen allemaal 4 nummers ten gehore brengen.
Waarna de jury in beraad zal treden!

The Bands

♦ Tony and the Ponys ♦ The Tuesday Boys ♦ Bent! ♦ Joris en de Draakjes ♦ Can’t Even ♦ Talking Notes ♦ Tremble ♦ Soundboxx ♦ ThunderSample ♦ Band of Battles ♦

And the Winner is!

Deze popbands strijden om niets minder dan de Battle-trofee en een live optreden in het radioprogramma “Noardewyn” van Omrop Fryslân.
Er wordt een juryprijs uitgereikt en er is natuurlijk een publieksprijs!
De winnaar krijgt de titel BATTLE BAND 2018

Let you’re voice be heard

Zoals tegenwoordig bij elke strijd heeft ook het publiek een stem! Na de stemming van het publiek zal bekend worden gemaakt welke band er met de wel begeerde publieksprijs naar huis mag!

NEO MusicLABS

Bijzonder aan deze editie van de Battle is dat de talenten van deze avond kans maken op een ticket voor NEO MusicLABS onder begeleiding van de de Malinese muzikant Bouba Keita.

Tijdens het juryberaad zal de band van Bouba optreden zodat iedereen alvast kennis met hem kan maken.

Jongeren die meedoen aan een MusicLAB starten met een toffe weekendsessie, waarna een coachtraject van acht weken volgt. Samen met Bouba werken ze toe naar een professioneel optreden op een regionaal podium of bekend muziekfestival. Lees hier meer over NEO MusicLABS