Balk, Lemmer, Joure
Jannie Brandsma, Davine Daamen

Prijs berekenen

Bereken de prijs voor deze cursus

Zang

Mede dankzij programma’s als ‘The Voice’ stijgt de populariteit van het volgen van zanglessen. Bij het Toanhûs ligt het accent van de zanglessen vooral op het pop, musical of jazzrepertoire. Daarnaast kunnen koorzangers ook veel baat hebben bij de lessen.

Zangles bij It Toanhûs

Zangles bij het Toanhûs is voor alle leeftijden. Je kunt alleen les hebben maar natuurlijk kun je ook samen lessen volgen. Er zijn eindeloos veel duetten denkbaar welke je samen kunt instuderen onder deskundige begeleiding van onze docent. In de lessen wordt o.a. aandacht besteed aan ademhaling, toonvorming, articulatie, verleggen stembereik, gehoortraining en durf. Wil je gewoon lekker samen zingen dan kun je terecht bij ons popkoor in Lemmer.

Handig om te weten

De lessen zijn voor alle leeftijden, jong en oud, en je kunt gedurende het hele jaar starten. Je kunt kiezen voor individuele lessen, maar ook voor mixed music of een groepsles. Voor de groepsles is het wel belangrijk dat alle deelnemers op hetzelfde niveau zitten (dit mag ook beginnend zijn). Je kunt dus ook gezellig met een vriend of vriendin starten! Meld je aan via de website of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Zang

Je kunt hier je voorkeuren aangeven voor de lessen die je wilt volgen. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.

  • Geef je voorkeuren aan (optioneel)
€ 0,00