Joure
Pleun Wolters
8 lessen
1,5 uur
1x per week
woensdag
Zie lestijden en inschrijven
Prijs per les  € 10,63   |   Totaal  € 85,00 + € 15,00 materiaal

VideoLab 9 -12 jaar

Geef je nu op voor de introductie cursus in Balk, 5 lessen voor € 39,50. Start dinsdag 20 november, locatie Ludgerusschool.
Een vlog over een drilpudding met een felgekleurd sausje… of een hilarisch fake nieuwsbericht dat bijna niet is te onderscheiden van een echt journaal-item. Wil je video’s maken, maar ken je nog niet alle kneepjes van het vak dan is deze cursus perfect voor jou.

Je leert presenteren, draaien, monteren en allerlei handige tips en tricks om je eigen beeldverhaal te vertellen. Technieken zoals autocue en green screen kennen na deze lessen geen geheimen meer voor jou. En het mooie is: je maakt al die video’s enkel en alleen met je mobiele telefoon! Je zult je familie gaan verbazen met je professionele editing skills. Je kunt je eigen telefoon gebruiken of tegen een kleine meerprijs een iPhone bij ons huren. De filmpjes die we maken kunnen gedeeld worden op het Toanhus YOUTUBE kanaal… of op je eigen kanaal natuurlijk!

Vereisten voor de cursus: een mobiele telefoon met de volgende app erop geïnstalleerd: voor Android Kinemaster en voor Iphone Imovie

 

VideoLab 9 -12 jaar

Je kunt hier je voorkeuren aangeven voor de lessen die je wilt volgen. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.

Selecteer je locatie/rooster

€ 85,00