Joure
Meta Oud
36 lessen
1 uur
1x per week
woensdag
Zie lestijden en inschrijven
Prijs per les  € 6,08   |   Totaal  € 219,00
Download tarieven

Tienerkoor TeenZz 10 – 15 jaar

Sluit je aan bij ons Tienerkoor: TeenZz en zing de hits van nu!

Ben jij tussen de 10 en 15 jaar oud en ben je dol op zingen? Dan hebben we goed nieuws! Want in Tienerkoor TeenZz kan jij je stem laten stalen!

Waarom kies jij voor TeenZz?

馃幎聽Ontwikkel je zangtalent
Of je nu al een ervaren zanger bent of net begint, TeenZz is de perfecte plek om je zangtalent te ontwikkelen. Onze dirigent en muzikale begeleiders zullen je begeleiden bij elke stap.

馃帳聽Hits van nu
Wat is er leuker dan de hits zingen die je zelf elke dag hoort! Het repertoire is veelzijdig en je kan zelf ook nummers aangeven die je graag wilt zingen. Bijvoorbeeld Multicolor van Son Mieux of What about us van Pink, het kan allemaal!

馃帀聽Maak vrienden
Bij TeenZz van It Toanh没s zijn we meer dan alleen een koor; we zijn een hechte groep van muziekliefhebbers. Hier maak je nieuwe vrienden en deel je de passie voor muziek.

馃帀聽Samen optreden
Bij It Toanh没s is er ook een Popschool en hebben we diverse bands. Ze treden geregeld op en doen dit graag met de zangers en zangeressen van TeenZz. Ook kan je optreden op de verschillende Toanh没s evenementen zoals het UitFestival, het Decemberfeest of het Zomer festival!

Laat je stem stralen en meld je hieronder aan voor Tienerkoor TeenZz! 鉁

Volg je al andere lessen bij It Toanh没s?
Dan betaal je slechts 鈧 119,- voor een heel jaar zingen bij TeenZz.聽

Bij It Toanh没s vinden wij dat samen zingen de basis is van de creatieve ontwikkeling. Daarom mogen al onze leerlingen (Zang, Dans, Muziek, Theater en Kunst & Design) voor een gereduceerd tarief zingen bij het tienerkoor!

 

Tienerkoor TeenZz 10 – 15 jaar

Je kunt hier je voorkeuren aangeven voor de lessen die je wilt volgen. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.

Selecteer je locatie/rooster

€ 219,00