Lemmer
Zeb Hengefeld
36 lessen
45 minuten
1x per week
vrijdag
Zie lestijden en inschrijven
Prijs per les  € 3,16   |   Totaal  € 113,70

Streetdance Lemmer, 9 jaar

De populariteit van onder andere de tv-shows ‘So you think you can dance’ en ‘Dance dance dance’ is de vraag naar lessen zoals onze streetdance lessen in Joure en Lemmer enorm toegenomen. Niet alleen meisjes maar ook jongens komen in de lessen om het dansen onder de knie te krijgen.

In de streetdancelessen ligt het accent op lekker dansen en swingen op populaire muziek. Door middel van de verschillende  danstechnieken wordt er gewerkt aan houding, muzikaliteit, coördinatie, spierbeheersing, spiersouplesse en vooral conditie.

We werken elke 2 jaar aan een grote voorstelling waarbij alle groepen van het Toanhûs mee doen. Deze dansvoorstelling wordt dan in een echt theater uitgevoerd. Een ware belevenis!

Indien er plaats is bij een groep, is tussentijds instromen geen probleem. Je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvende proefles.

 

Streetdance Lemmer, 9 jaar

Je kunt hier je voorkeuren aangeven voor de lessen die je wilt volgen. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.

Selecteer je locatie/rooster

€ 113,00