Joure
Ineke Kiers
10 lessen
1 uur
1x per week
dinsdag
Zie lestijden en inschrijven
Prijs per les  € 6,00   |   Totaal  € 60,00

RGM Brein in beweging

Zet je brein in beweging met muziek! Deze cursus volgens de Ronald Gariner Methode (RGM) is een vrolijke, gestructureerde, multi-sensorische oefenmethode voor de hersenen, waarbij ritme en muziek worden ingezet om beweging, spraak en cognitie (concentratie, geheugen en coordinatie) te stimuleren.

Doordat er meerdere hersengebieden tegelijkertijd geactiveerd worden (o.a. zien, horen, motoriek, spraak, geheugen) is het een enorm sterke manier om de conditie van de hersenen te verbeteren.

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zijn of haar hersenen wil trainen. RGM is bijzonder geschikt voor mensen met diverse neurologische aandoeningen zoals parkinson(isme), CVA, Niet aangeboren hersenletsel, MS of dementie. Maar is daarnaast ook zeker bedoeld voor gezonde ouderen die hun brein fit willen houden.

Het effect van de cursus is onder meer een toename van concentratie, energie en belastbaarheid, verbetering van geheugen, denksnelheid, stemming, spraak. Daarnaast een betere balans, leervermogen en alertheid.

Ik krijg energie van de oefeningen, daarom doe ik ze thuis ook (vrouw, 45 jr, MS)

De cursus wordt gegeven door Ineke Kiers en bestaat uit 10 lessen van 1 uur.

 

RGM Brein in beweging

Je kunt hier je voorkeuren aangeven voor de lessen die je wilt volgen. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.

Selecteer je locatie/rooster

€ 60,00