Lemmer, Joure, St. Nicolaasga, Balk
Arjan Kiel, Kees Nottrot, Paul Hengefeld, Emily Diepeveen-Zwart, Willem Aukema

Prijs berekenen

Bereken de prijs voor deze cursus

Piano

De piano is een toetsinstrument en heeft maar liefst 88 toetsen. Omdat je met twee handen verschillende melodieën tegelijk speelt, lijkt het in het begin moeilijk om de piano te bespelen. Echter als je eenmaal begonnen bent, merk je dat dat reuze meevalt. Als je bijv. na de zomervakantie begint speel je met Sinterklaas en Kerst de bekende liedjes al mee.

De piano als instrument

De piano is eigenlijk een solo-instrument, maar wordt veel gebruikt samen met andere instrumenten en in ensembles, bands en popgroepen. Bij het Toanhûs wordt de pianoles individueel of aan twee mensen tegelijk gegeven en leer je alles spelen van klassiek tot popmuziek.

Hoe klinkt een piano

Handig om te weten

Natuurlijk moet je thuis oefenen, maar je hoeft niet gelijk een piano aan te schaffen. Er zijn genoeg mogelijkheden om een piano te huren.

De lessen zijn voor alle leeftijden, jong en oud, en je kunt gedurende het hele jaar starten. Je kunt kiezen voor individuele lessen, maar ook voor mixed music of een groepsles. Voor de groepsles is het wel belangrijk dat alle deelnemers op hetzelfde niveau zitten (dit mag ook beginnend zijn). Je kunt dus ook gezellig met een vriend of vriendin starten! Meld je aan via de website of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Piano

Je kunt hier je voorkeuren aangeven voor de lessen die je wilt volgen. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.

  • Geef je voorkeuren aan (optioneel)
€ 0,00