Joure
Kees Nottrot

Prijs berekenen

Bereken de prijs voor deze cursus

Orgel

Bij het orgel praten we over het echte kerkorgel! Je krijgt dan ook les in de kerk. Gelukkig zijn er bij ons in de buurt veel mooie orgels te vinden. In Joure worden de lessen gegeven in de Hobbe van Baerdtkerk.

Het orgel als instrument

Het orgel wordt gebruikt voor begeleiding van kerk- en koorzang, voor concerten en om er andere mooie en vrolijke muziek op te spelen. Het leuke van orgel spelen in de kerk is, dat je met wat je geleerd hebt in de praktijk veel kunt doen. Je hoeft niet op je zolderkamertje op te treden voor jezelf.

Als je meer van jazz, pop- of dansmuziek houdt, dan is een elektrisch orgel wellicht iets voor jou. Op een elektronisch orgel kun je ook heel goed klassieke muziek spelen.

Om te kunnen studeren moet thuis wel een instrument staan, maar elektronische orgels zijn niet zo duur en kunnen ook goed gehuurd worden.

Hoe klinkt een orgel

Handig om te weten

De lessen zijn voor alle leeftijden, jong en oud, en je kunt gedurende het hele jaar starten. Je kunt kiezen voor individuele lessen, maar ook voor mixed music of een groepsles. Voor de groepsles is het wel belangrijk dat alle deelnemers op hetzelfde niveau zitten (dit mag ook beginnend zijn). Je kunt dus ook gezellig met een vriend of vriendin starten! Meld je aan via de website of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Orgel

Je kunt hier je voorkeuren aangeven voor de lessen die je wilt volgen. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.

  • Geef je voorkeuren aan (optioneel)
€ 0,00