Joure
Susan Konst
6 lessen
2 uur
1x per week
woensdag, donderdag
Zie lestijden en inschrijven
Prijs per les  € 42,50   |   Totaal  € 255,00
Cursusbedrag is inclusief 21% BTW. Cursisten jonger dan 21 jaar betalen geen BTW.

Download tarieven

Levensverhalen schrijven

Cursus levensverhaal schrijven

Je overweegt al langer om iets te doen met je levensverhaal. Bijvoorbeeld omdat je bijzondere dingen hebt meegemaakt, anderen je dat aanraden, je het wilt nalaten aan je kinderen of omdat je inzichten op het spoor wilt komen. Wat de reden ook is, het schrijven van levensverhalen vormt een rijke bron van kennis en ervaring. Lijkt het je leuk om te schrijven over je eigen geschiedenis? Met alle kleine, grote, mooie en minder mooie gebeurtenissen? Dan is de cursus levensverhalen schrijven echt iets voor jou! In een groep van maximaal 12 deelnemers komen in zes lessen de verschillende levensfasen voorbij. Er is een vaste structuur, maar de werkvormen zijn wisselend. De deelnemers krijgen in de les schrijfopdrachten en huiswerk mee voor thuis. Wat je er mee wilt en welk tempo je aanhoudt, bepaal je zelf.  De cursus start in oktober onder deskundige leiding van Susan Konst.

Susan Konst (1963) studeerde als cultuurhistoricus af in de literatuurgeschiedenis. Ze is gek op taal, schrijft gedichten en (levens)verhalen. Ze is eigenaar van Crebis, een klein schrijfbedrijf. Vier jaar ging ze naar de Schrijversvakschool in Groningen. Daarnaast was ze jarenlang redacteur bij een vakblad voor verpleegkundigen. Op haar werk kreeg ze als commentaar: ‘Susan schrijft beeldend en is enorm wendbaar qua taal. Wat ze schrijft getuigt van een brede ontwikkeling, is fantasievol en ontroerend om te lezen.’ In het dagelijks leven werkt ze als Verpleegkundig specialist GGZ. In haar werk is ze altijd nieuwsgierig naar mensen en hun verhalen. Zij gaf in eigen beheer twee boekjes uit.

 

Levensverhalen schrijven

Je kunt hier je voorkeuren aangeven voor de lessen die je wilt volgen. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.

Selecteer je locatie/rooster

€ 255,00