Lemmer, Balk, Joure
Aafje Terlaak Poot, Grietje van der Wal-Abma
12 lessen
1,5 uur
1x per week
maandag, woensdag, donderdag, zaterdag
Zie lestijden en inschrijven
Prijs per les  € 9,08   |   Totaal  € 109,00
Download tarieven

Junioracademie tekenen / schilderen 6 – 11 jaar

Laat je creativiteit los en maak de mooiste kunstwerken met houtskool, inkt, pastelkrijt of acrylverf bij de junioracademie.

Heb jij veel plezier in tekenen en schilderen? Dan is de junioracademie een goede plek voor jou! Tijdens 12 lessen ontdek je wat voor moois er allemaal uit je handen kan komen en zie je dat je steeds een beetje beter wordt. We gaan aan de slag met verschillende technieken en opdrachten. Ook het schilderen van stillevens kan aan bod komen. Vooral het goed leren kijken en gebruik maken van je verbeeldingskracht zijn belangrijk om te oefenen.

Er is voldoende individuele aandacht zodat jij je echt goed kunt ontwikkelen. We werken in een heerlijk aterlier waar de spannendste kunstwerken kunnen ontstaan! Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de cursus op één van onze drie locaties!

De cursus in Lemmer wordt gegeven in het Atelier van Het Papageno Huis.

De groep op woensdagmiddag in Lemmer van 15.00 tot 16.30 uur zit vol.
De groep op donderdagmiddag in Joure van 16.30 tot 18.00 uur zit vol.
De groep op zaterdagochtend in Joure van 9.30 tot 11.00 uur zit vol.

 

Junioracademie tekenen / schilderen 6 – 11 jaar

Je kunt hier je voorkeuren aangeven voor de lessen die je wilt volgen. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.

Selecteer je locatie/rooster

€ 109,00