Joure
Idwert Petter
12 lessen
1,5 uur
1x per week
woensdag
Zie lestijden en inschrijven
Prijs per les  € 10,33   |   Totaal  € 124,00
Download tarieven

Junioracademie keramiek 8 – 12 jaar

Keramiek is een ontdekkingstocht in de wereld van klei, want alles is mogelijk! Wat is nou precies keramiek? Keramiek bouw je altijd hol op met klei. Aan de hand van diverse technieken ontdek je de mogelijkheden van de klei. Het maken van fantasievolle dieren uit je favoriete boek of game, je eigen feestschaal of mok, bedenk het maar!

Waarom is deze cursus zo leuk?

  • Je leert in 12 lessen ontzettend veel nieuwe technieken van kleien, maar ook decoreren. Het is daardoor een veelzijdige cursus.
  • Het is erg gezellig en je maakt nieuwe kunst-vrienden, omdat je leuke gesprekken hebt over de werkstukjes of thema’s waar je mee bezig bent.
  • Iedereen werkt op zijn eigen manier aan een opdracht en je kan veel van elkaar leren. Samen maken we aan het eind van de cursus een groot werkstuk. Zo leren we goed samenwerken.
  • Jouw werkstuk wordt gebakken in een grote keramiekoven. Hiermee wordt je werkstuk vereeuwigd. Misschien vinden archeologen jouw werkstuk over 400 jaar!

Lijkt dit je leuk? Schrijf je dan in voor de cursus en kom gezellig meedoen!

 

Junioracademie keramiek 8 – 12 jaar

Je kunt hier je voorkeuren aangeven voor de lessen die je wilt volgen. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.

Selecteer je locatie/rooster

€ 124,00