Joure
IJtje Braad-Plantinga
0 - 12 lessen
1 uur
1x per week
donderdag
Zie lestijden en inschrijven
Prijs per les  € inf   |   Totaal  € 90,00

Improvisatie theater 8 – 12 jaar

Ga mee op zoek naar avontuur, verwondering, ontroering of een mooi verhaal.

Hou jij van theater? Wil jij graag met nog meer zelfvertrouwen voor de klas of een groep staan? Durf jij de uitdaging aan te gaan om eens iets heel anders in je vrije tijd te doen? Geef je dan nu op voor Improvisatietheater in Joure!

Improvisatietheater is spelen vanuit het niets. Je hoeft geen lange teksten te leren of woordjes te stampen. Je bedenkt alles op het moment zelf. Vanuit verschillende theater games/spellen leer jij korte toneelstukjes te maken, ook wel scènes genoemd. In het begin is het spannend om zo vanuit het niets iets te spelen, maar je zult zien dat je er al heel snel veel plezier en handigheid in zult krijgen. Het allerbelangrijkste tijdens de improvisatielessen is spelplezier! Lachen is gezond!

IJtje haar motto is: Theater geeft zelf vertrouwen, verbindt en laat je lachen.

Wil je vast opwarmen voor deze te gekke cursus? Check het onderstaande filmpje van IJtje en probeer dit improvisatiespel thuis!

 

Improvisatie theater 8 – 12 jaar

Je kunt hier je voorkeuren aangeven voor de lessen die je wilt volgen. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.

Selecteer je locatie/rooster

€ 90,00