Joure
Gerrie Jonker

Prijs berekenen

Bereken de prijs voor deze cursus

Blokfluit

Wat is een blokfluit

Je hebt vast wel eens een blokfluit gezien. Het is een houten blaasinstrument met een mondstuk. Een klein en handzaam instrument waar veel gebruik van wordt gemaakt bij de eerste opleidingen in muziek.

De blokfluit als instrument

 Blokfluitisten zijn multi-inzetbaar, flexibel en kunnen heel makkelijk schakelen, je leert namelijk spelen op fluitjes van nachtegaal-klein tot regenpijp-groot en bij elkaar klinkt dat ook nog eens fantastisch.

Onze blokfluitdocente Gerrie Jonker houdt van het instrument, juist omdat het eerlijk en pretentieloos is; maar muzikaal en technisch goed spelen blijft ook op dit instrument een uitdaging.

Zij helpt graag kinderen en volwassenen bij het ontdekken en trainen van hun gehoor en improvisatievermogen. Het uiteindelijke doel is leerlingen trots laten zijn op wat ze kunnen.

 

Hoe klinkt een blokfluit

Een blokfluit kopen

Wacht met kopen tot je advies hebt gekregen van de docent.

Handig om te weten

De lessen zijn voor alle leeftijden, jong en oud, en je kunt gedurende het hele jaar starten. Je kunt kiezen voor individuele lessen, maar ook voor mixed music of een groepsles. Voor de groepsles is het wel belangrijk dat alle deelnemers op hetzelfde niveau zitten (dit mag ook beginnend zijn). Je kunt dus ook gezellig met een vriend of vriendin starten! Meld je aan via de website of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Blokfluit

Je kunt hier je voorkeuren aangeven voor de lessen die je wilt volgen. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.

  • Geef je voorkeuren aan (optioneel)
€ 0,00