Joure
Arjan Buter
10 lessen
1 uur
1x per 2 weken
dinsdag
Zie lestijden en inschrijven
Prijs per les  € 10,95   |   Totaal  € 109,50
Cursusbedrag is inclusief 21% BTW. Cursisten jonger dan 21 jaar betalen geen BTW.

Begeleiden op gitaar beginners

Wil je leren hoe je jezelf of anderen begeleidt op gitaar? Dan is de cursus ‘begeleiden op gitaar voor beginners’ geknipt voor jou.

Bij deze gitaarcursus leer je hoe je akkoorden bij een melodie plaatst. Je hebt geen voorkennis nodig, maar uiteraard wel een gitaar. Heb je die niet? Dan kan onze docent je daarin adviseren. Al in een paar lessen kun je jezelf of anderen op je gitaar begeleiden bij verschillende nummers. Super leuk om in gezelschap van vrienden je gitaar erbij te kunnen pakken of om als docent de kinderen in de klas tijdens het zingen te kunnen ondersteunen.

Schrijf je in via de knop of neem contact op voor meer informatie.

Gitaarcursus gevorderden

Heb je al wat ervaring en ben je bekend met de meest voorkomende akkoorden? Dan zit je beter op je plek bij onze gitaarcursus voor gevorderden. De gitaarcursus voor gevorderden gaat wat breder en dieper in op oa: akkoordgebruik, uitbreidingen, toevoegingen, ritmes en stijlkenmerken. Akkoordenkennis en enige speelervaring zijn voor deze cursus wel een vereiste.

 

Begeleiden op gitaar beginners

Je kunt hier je voorkeuren aangeven voor de lessen die je wilt volgen. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.

Selecteer je locatie/rooster

€ 109,00