Joure
Susan Konst
6 lessen
2 uur
1x per week
woensdag, donderdag
Zie lestijden en inschrijven
Prijs per les  € 42,50   |   Totaal  € 255,00
Cursusbedrag is inclusief 21% BTW. Cursisten jonger dan 21 jaar betalen geen BTW.

Download tarieven

Beeldend schrijven

Cursus beeldend schrijven

Heb je iets met taal? Schrijf je wel eens een verhaal of een gedicht? Lijkt het je leuk om iets met je liefde voor taal en schrijven te doen? Dan is de cursus Beeldend schrijven echt iets voor jou! In zes lessen krijg je handvatten aangereikt voor het schrijven van gedichten en verhalen. Je ontwikkelt je beeldend schrijfvermogen op verschillende manieren door freewriting, gebruik van je zintuigen, inzomen op details, verwondering, klank en ritme. Dit alles in je eigen tempo en op je eigen niveau. In de lessen krijg je schrijfopdrachten die je met elkaar nabespreekt. Ook krijg je huiswerk mee voor thuis. De cursus start in oktober onder deskundige leiding van Susan Konst.

Susan Konst (1963) studeerde als cultuurhistoricus af in de literatuurgeschiedenis. Ze is gek op taal, schrijft gedichten en (levens)verhalen. Ze is eigenaar van Crebis, een klein schrijfbedrijf. Vier jaar ging ze naar de Schrijversvakschool in Groningen. Daarnaast was ze jarenlang redacteur bij een vakblad voor verpleegkundigen. Op haar werk kreeg ze als commentaar: ‘Susan schrijft beeldend en is enorm wendbaar qua taal. Wat ze schrijft getuigt van een brede ontwikkeling, is fantasievol en ontroerend om te lezen.’ In het dagelijks leven werkt ze als Verpleegkundig specialist GGZ. In haar werk is ze altijd nieuwsgierig naar mensen en hun verhalen. Zij gaf in eigen beheer twee boekjes uit.

 

Beeldend schrijven

Je kunt hier je voorkeuren aangeven voor de lessen die je wilt volgen. Voor definitieve plaatsing en tijden wordt na je registratie altijd van te voren contact opgenomen.

Selecteer je locatie/rooster

€ 255,00